Nová generace bluetooth bezdrátového ring skeneru RS5100

Na trhu je konečně k dispozici ring skener pro použití v zákaznických kontaktních zónách, ve skladech a distribučních centrech. Tento model neváží téměř nic a je tak malý, že si ho vaši zákazníci ani nevšimnou. Různé styly nošení zajistí pohodlí pro každého zaměstnance. Jedna z nejlepších funkcí skenování ve své třídě umožňuje okamžitě zaznamenávat prakticky jakýkoli čárový kód. Odolná konstrukce zanechává zařízení od konkurenčních značek daleko pozadu. Vlastní četné funkce, které poskytují bezkonkurenční univerzálnost a flexibilitu.
Můžete se těšit na spolehlivé skenování na principu „point and scan“ každého čárového kódu. Posílená konstrukce RS5100 byla vytvořena i pro průmyslová prostředí, jako je sklad a výrobní haly.
Získáte výbornou konstrukci, která je odolná proti pádům a opakovaným otřesům. RS5100 byl navržen tak, aby zvládl vysoké úrovně elektrostatického výboje, ke kterému často dochází při práci na betonové podlaze.
Dvě varianty skenovacího modulu vám umožňují vybrat si skener, který bude nejlépe vyhovovat požadavkům vaší společnosti. Oba moduly umožňují při prvním pokusu číst i poškozené, špinavé a špatně vytištěné čárové kódy 1D / 2D díky inteligentní zobrazovací technologii PRZM, megapixelovým senzorům a špičkovým algoritmům – a také širokému zornému poli, což usnadňuje registraci velkých čárových kódů.

Bližší specifikace k novému bluetooth ring skeneru RS5100 najdete v technickém listu.

V případě zájmu o snímače čárových kódů, nebo jen nezávaznou cenovou poptávku nás neváhejte kontaktovat:
e-mail: sales@barco.cz
tel.: +420 572 520 052

Další snímače naleznete u nás na webu v kategorii nositelné ring snímače.